Huis voor democratie en rechtsstaat

Docentendag Maatschappijleer

Elk jaar organiseren ProDemos en de Nederlandse Vereniging van Leraren Maatschappijleer (NVLM) de Docentendag Maatschappijleer. Op deze vakconferentie kunnen docenten (in opleiding) maatschappijleer, maatschappijkunde, maatschappijwetenschappen, geschiedenis en burgerschap inspiratie opdoen, lezingen bijwonen, workshops volgen, kennisnemen van nieuwe lesmethoden en met vakgenoten ervaringen uitwisselen.

Docentendag 2022

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen hebben ProDemos en de NVLM helaas besloten de Docentendag te verplaatsen van vrijdag 11 februari naar donderdag 16 juni 2022. Een belangrijke regel op het moment van dit besluit was dat bezoekers aan een evenement na het tonen van een coronatoegangsbewijs ook nog 1,5 meter afstand moeten houden. De Docentendag Maatschappijleer kunnen wij organisatorisch en financieel niet organiseren wanneer een paar honderd docenten (in opleiding) 1,5 meter afstand van elkaar moeten houden.

Docenten die zich al hadden ingeschreven en ervoor hebben gekozen hun ticket te behouden, kunnen zich vanaf maandag 7 maart opnieuw inschrijven (dit in verband met met mogelijke wijzigingen in het programma). Mocht je je ticket alsnog willen annuleren, dan kan dit tot maandag 14 maart via docentendag@prodemos.nl.

Heb je je nog niet ingeschreven voor de Docentendag Maatschappijleer 2022? Klik hier om je in te schrijven

Contact

Heb je vragen over de Docentendag, stuur dan een e-mail naar docentendag@prodemos.nl.