Gemeenten

ProDemos werkt samen met gemeenten om jongeren en volwassenen bij de lokale democratie te betrekken. Zo verzorgen we educatieve programma’s voor schoolklassen op het gemeentehuis, organiseren we cursussen over hoe je politiek actief kunt worden, en bieden we workshops voor raadsleden om effectiever te kunnen opereren in de gemeenteraad.

Lees verder:

Projecten met overheden & organisaties

Burgerparticipatie

ProDemos heeft jarenlange ervaring met burgerparticipatie. Wij zetten onze kennis graag in om uw inwoners te betrekken bij de besluitvorming.
Bekijk
Projecten met overheden & organisaties

Jongerenparticipatie

ProDemos vindt dat alle leerlingen minstens eenmaal in hun schoolcarrière het gemeentehuis van binnen moeten zien en ervaren. We hebben […]
Bekijk
Projecten met overheden & organisaties

Raadsleden

Om bij te dragen aan de kwaliteit van de lokale democratie zet ProDemos zich voor de werving en ondersteuning van raadsleden.
Bekijk

Neem contact op!

Onze regionale relatiemanagers zitten voor je klaar

Als je geïnteresseerd bent in wat we voor jouw gemeente kunnen betekenen, neem dan contact op met één van onze regionale relatiemanagers.

Hun contactgegevens vind je bij Contact en route.

Griffienieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen in onze projecten met gemeenten? Abonneer je dan op de Griffienieuwsbrief. We versturen deze nieuwsbrief circa 4 x per jaar.