Vervoer en reiskosten

Op deze pagina’s vind je meer informatie voor je reis naar Den Haag.

Reiskostenregeling

Voor middelbare scholen op meer dan 15 kilometer afstand van ProDemos geldt een tegemoetkoming in de reiskosten, zowel voor het openbaar vervoer als gehuurd busvervoer. Zo hopen we dat zoveel mogelijk leerlingen een bezoek kunnen brengen aan politiek Den Haag.

Lees meer over de reiskostenregeling

Parkeren en busvervoer

ProDemos is gevestigd in centrum Den Haag. Kom je met een touringcar/bus naar ProDemos? Zorg dan dat de busmaatschappij goed op de hoogte is van de route en de parkeermogelijkheden.

Lees meer over parkeren en busvervoer

Openbaar vervoer

ProDemos aan de Hofweg is zeer goed bereikbaar per bus of tram

  • Halte Centrum: bus 22/24 en tram 1/17
  • Halte Spui: tram 2/3/4/6
  • Halte Kalvermarkt / Stadhuis: tram 9/12/16

Vanaf Den Haag Centraal loop je in max. vijftien minuten naar ProDemos aan de Hofweg. De ProDemos Studio’s zitten naast Den Haag Centraal in het gebouw New Babylon.

Voor een compleet reisadvies voor reizen per openbaar vervoer kun je gebruik maken van de reisplanners van 9292 en de NS.

Vertraging

Of je nu uit de Randstad komt of het noorden of zuiden van Nederland, files zijn er tegenwoordig vrijwel altijd en overal. Heb je op de dag van het bezoek aan Den Haag vertraging? Neem dan contact met ons op via 070 757 02 00.

Vanwege de beperkte toegankelijkheid van de beide Kamers kunnen we bij ernstige vertraging helaas niet alle programmaonderdelen garanderen.