…naar politiek Den Haag

Begeleider met leerlingen op roltrap Tweede Kamer

Tijdens onze educatieve programma’s in politiek Den Haag laten onze begeleiders leerlingen ervaren hoe de democratie werkt. Op deze pagina’s bieden we meer informatie over het bezoek, de voorbereiding op het bezoek en de dag zelf. Naast nuttige tips – vertel de leerlingen goed schoeisel aan te doen, er wordt behoorlijk wat afgelopen! – lees je ook meer over de aanmeld- en identificatieplicht bij de Tweede Kamer, de reiskostenregeling en vind je andere praktische informatie. Lees deze informatie goed door en deel het met de begeleidende docenten, zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is.

Voorafgaand aan het programma

Voorafgaand aan het educatieve programma moet de dag georganiseerd worden. In dit deel van dit dossier vind je informatie over o.a. de inhoudelijke voorbereiding, de annuleringsvoorwaarden.

Ga naar deze informatie

Op de dag zelf

In dit deel van het dossier lees je meer over wat we van de aanwezige docent verwachten, de inhoud van het programma, de gedragsregels die we hanteren, en wat jij kunt doen als zich vlak voor het programma een onverwachtse situatie voordoet.

Bekijk hier de informatie over de uitvoeringsdag

Meestgestelde vragen

Bekijk hier de meestgestelde vragen over onze programma’s in Den Haag

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op door te mailen naar planning@prodemos.nl of te bellen op 070 – 75 70 200.