Huis voor democratie en rechtsstaat

Op de dag zelf

Wat staat je op dag van het bezoek te wachten? Wat doe je als je vertraging hebt? Hoe kom je bij ProDemos? En wat is de rol van de docent die meekomt? Je leest het op deze pagina's.

Locatie

De educatieve programma’s in politiek Den Haag kunnen op twee locaties starten bij ProDemos:

ProDemos Hofweg
Hofweg 1
2511 AA Den Haag
(De ingang bevindt zich rechts naast café Dudok)

of:

ProDemos Studio’s
Anna van Buerenplein 2
2595 DA Den Haag

(Deze locatie zit naast Den Haag Centraal in het gebouw New Babylon, naast het DE Café)

Vertraging

Of je nu uit de Randstad komt of het noorden of zuiden van Nederland, files zijn er tegenwoordig vrijwel altijd en overal. Heb je op de dag van het bezoek aan Den Haag vertraging? Neem dan contact met ons op via 070 757 02 00.

Vanwege de beperkte toegankelijkheid van de beide Kamers kunnen we bij ernstige vertraging helaas niet alle programmaonderdelen garanderen.

Vervoer en reiskosten

Op deze pagina’s vind je meer informatie voor je reis. Bekijk vooral ook of en hoe je in aanmerking komt voor de reiskostenregeling!

Lees meer »

Programma

Waar start het programma? Wanneer vergadert de Tweede Kamer? En hoe zit het met de lunch? Je leest het hier.

Lees meer »

Rol docent

We verwachten dat er met elke groep een docent meekomt die de leerlingen kent. Op deze pagina lees je meer over de rol van deze begeleidend docent.

Lees meer »

Bezoek in Den Haag ook

Heb je voor of na het bezoek aan ProDemos tijd over? Den Haag ademt historie en zit vol musea en andere leuke hotspots voor scholieren en studenten. Als je met je klas een bezoek brengt aan de Hofstad, is het zeker de moeite waard om naast ProDemos ook bij deze musea of organisaties langs te gaan.

Lees meer »