Annuleren

Als je een reservering onverhoopt wil annuleren, horen wij dat graag zo snel mogelijk via planning@prodemos.nlLet op: telefonisch annuleren is niet mogelijk!

Bekijk hieronder de voorwaarden voor annulering. Deze zijn ook terug te vinden in onze algemene voorwaarden.

Annulering van een rondleiding of wandeling

Het is niet mogelijk om voor een ticket voor een rondleiding of wandeling een restitutie te ontvangen. Voor individuele tickets is het mogelijk een nieuwe datum/tijd te boeken met je al gekochte ticket. Neem hiervoor contact op met Klantenservice. Voor annuleringen en/of wijzigingen voor groepen dient minimaal één week van tevoren contact te worden opgenomen met Klantenservice.

Annulering van een educatief programma (voor scholen):

Tot 6 weken (30 werkdagen) voor aanvang kan een programma kosteloos geannuleerd worden. Binnen 6 weken (30 werkdagen) voor aanvang worden er kosten in rekening gebracht:

  • De kosten bij annulering van een educatief programma zijn €50,– per uur een minimum van €150,– per programma.
  • We hanteren een minimumaantal leerlingen van 10 en een maximum van 32. Wanneer een groep door tegenvallende interesse of om andere redenen kleiner is dan 10 leerlingen, wordt dit als een annulering aangemerkt. (Uitgezonderd vooraf besproken afwijkingen van de groepsgrootte.)
  • Ook als de school van de begin- of eindtijd afwijkt behoudt ProDemos zich het recht voor dit als een annulering te beschouwen en daarvoor ter compensatie een bedrag in rekening te brengen.