PAS reserveringssysteem – Gebruikersvoorwaarden

Deze gebruikersvoorwaarden zijn van toepassing als je gebruikmaakt van het reserveringssysteem van ProDemos.  

Door gebruik te maken van ons reserveringssysteem geef je aan akkoord te zijn met deze gebruikersvoorwaarden.  

Aanmelding en registratie

Als je een account aanmaakt, ontvang je een e-mail met instructies hoe je een strikt persoonlijke inlognaam en wachtwoord kunt aanvragen voor toegang tot het reserveringssysteem.  

Je moet je inloggegevens zorgvuldig bewaren en geheim houden. Je mag deze gegevens niet verspreiden of met anderen delen. Je moet altijd zelf gebruikmaken van de toegang. Je mag geen toegang verlenen aan anderen en ook niet aan spiders of bots.  

Om aanvragen van educatieve programma’s te doen, moet je werkzaam zijn bij een onderwijsinstelling. Je kunt alleen aanvragen doen voor de onderwijsinstelling waarbij je werkzaam bent. Als je voor een andere instelling gaat werken, moet je een nieuw account aanmaken.  

Als je het vermoeden hebt dat jouw inloggegevens bij een onbevoegde derde bekend (kunnen) zijn, moet je ons daarvan zo snel mogelijk op de hoogte stellen. Dit kan op de volgende manieren: 

  • Telefonisch: 070 757 02 00 (bereikbaar van maandag tot vrijdag tijdens kantooruren) 
  • Via e-mail: info@prodemos.nl 
  • Per post:   
    Hofweg 1 
    2511 AA Den Haag 

Wij zullen je dan zo spoedig mogelijk nieuwe inloggegevens toesturen. 

Gedrag en aansprakelijkheid

Je bent zelf verantwoordelijk voor de aanvragen en handelingen die zijn gedaan met jouw account. 

In het geval van een account voor een onderwijsinstelling is de onderwijsinstelling waar je aan verbonden bent (naast jouw eigen verantwoordelijkheid) óók volledig verantwoordelijk én aansprakelijk voor jouw aanvragen en handelingen. Zie hiervoor ook onze algemene voorwaarden

Met een account voor een onderwijsinstelling heb je leesrechten in de aanvragen van anderen van dezelfde onderwijsinstelling. Deze gegevens mag je niet verspreiden of met anderen delen, tenzij je daar uitdrukkelijke toestemming voor hebt van de onderwijsinstelling waaraan je verbonden bent.  

ProDemos kan niet aansprakelijk worden gesteld in het geval dat deze gegevens worden verspreid door een eigen handeling van een van de accounthouders.    

Bewijs

Voor de bewijsvoering baseren we ons op de logfiles en andere files van reserveer.prodemos.nl, tenzij jij bewijst dat daar iets niet aan klopt. ProDemos heeft niet meer dan de eigen files nodig voor de bewijsvoering. 

Privacy

De manier waarop wij omgaan met de door jou verstrekte persoonsgegevens is te lezen in onze privacy- en cookieverklaring.  

Wijzigingen

ProDemos kan deze voorwaarden altijd wijzigen. Lees ze daarom regelmatig een keer door om ze te checken.