Huis voor democratie en rechtsstaat

Met een groep

Mededeling i.v.m. het coronavirus

In Nederland gelden sinds zondag 15 maart 2020 maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dit heeft gevolgen voor de rondleidingen naar het Binnenhof en Tweede Kamer. 

Kijk voor ons actuele aanbod aan rondleidingen op prodemos.nl/rondleiding.


Wil je met een groep het Binnenhof bezoeken? Dan ben je bij ProDemos aan het juiste adres! Groepen kunnen op een aantal manieren deelnemen aan onze rondleidingen, afhankelijk van de grootte van de groep:

Let op! Voor een bezoek aan de Tweede Kamer geldt een aanmeld- en identificatieplicht. Zonder aanmelding en geldig ID-bewijs kun je de Tweede Kamer niet bezoeken.

Voor Nieuwe Nederlanders

Mededeling in verband met het coronavirus Vanwege de coronamaatregelen zijn alle educatieve programma’s in politiek Den Haag voor het schooljaar 2020/2021 geannuleerd. Vanaf dinsdag 1 juni kan het programma ‘Politiek voor nieuwe Nederlanders’ geboekt worden voor de eerste helft van het schooljaar 2021/2022. We bieden dit programma dan aan op...

Lees meer »

For international professionals

Introduction to Dutch politics   Please ignore the information below for the time being. — All you ever wanted to know about Dutch political culture. Our presentation and tour is designed  for international professionals who are interested in the system of governance in the Netherlands. We offer an engaging introduction...

Lees meer »

Coronamelding

Ons bezoekerscentrum en Fort de Bilt zijn open, en we voeren programma's uit in het land voor vmbo en havo/vwo.
Bekijk het laatste coronanieuws