Huis voor democratie en rechtsstaat

Rondleidingen

Let op: In verband met de coronamaatregelen vinden er voorlopig geen activiteiten plaats vanuit ons Bezoekerscentrum. Dit betekent dat het niet mogelijk is om mee te gaan op een stadswandeling, om de audioguide af te halen, een rondleiding te volgen of een bezoek te brengen aan onze fototentoonstelling ‘Tegen!’. Onze excuses voor het ongemak.


Wil je zien waar de landelijke politiek zich afspeelt? Ga dan mee met een van onze rondleidingen naar de Eerste en/of Tweede Kamer! Tijdens deze rondleidingen hoor je alles over de werkzaamheden van de Kamerleden en kun je al jouw vragen stellen aan onze enthousiaste gidsen.

Let op:

  • Vanwege de renovatie van het Binnenhof en de coronamaatregelen worden rondleidingen naar de Tweede en Eerste Kamer op dit moment niet aangeboden. Wij verwachten deze rondleidingen (naar de tijdelijke locaties) in de eerste helft van 2022 aan te kunnen bieden.
    Wel bieden we diverse stadswandelingen aan op en rond het Binnenhof.
  • Vanaf zaterdag 6 november heeft iedereen van 13 jaar en ouder voor deelname aan onze stadswandelingen, rondleidingen en bezoek aan de tentoonstelling Tegen! een coronatoegangsbewijs nodig. We checken de QR-code bij de ingang van ons Bezoekerscentrum. Daarnaast werken we met een bezoekersprotocol. Lees dit goed door voor je een bezoek brengt aan ProDemos.

Bezoek politiek Den Haag met een groep

  • Wil je met een schoolklas de Tweede Kamer bezoeken? Ga dan naar de pagina met ons aanbod voor scholen.