Lunchwandeling: ‘Van Buitenhof tot bouwput’

Loop jij elke lunchpauze door het prachtige Den Haag en vraag je je af wat er zich afspeelt en heeft afgespeeld in onze binnenstad? Of ben je benieuwd wat er nu allemaal gebeurt rondom de verbouwing van het Binnenhof? Wandel dan mee in onze wandeling ‘van Buitenhof tot Bouwput’. Tijdens de wandeling hoor je van alles over de politieke geschiedenis van het centrum en krijg je leuke anekdotes bij de gebouwen die je in het centrum ziet. Zo heb je genoeg om te vertellen bij je volgende lunchrondje met collega’s. Al kan je die natuurlijk ook meenemen naar de wandeling.

De wandeling brengt je langs de Haagse paleizen, over het Lange Voorhout en natuurlijk staan we stil bij het Torentje. Ook praten we je bij over de verbouwing.  De bouwhelm kan wel thuis blijven, want we storen de bouwvakkers niet in hun werk. Dus neem vooral je lunch mee dan zorgen wij voor de historische ‘snacks’ onderweg!

Praktische informatie

  • Tijdens de wandelingen worden gebouwen niet bezocht. Je gaat gebouwen dus niet van binnen bezichtigen. Ook bezoeken we de bouwput zelf niet.
  • Duur: de wandeling duurt 45 minuten.
  • Startlocatie: de wandeling ‘Van Buitenhof tot bouwput’ start voor het Bezoekerscentrum van ProDemos. Het adres van het Bezoekerscentrum is Hofweg 1, 2511 AA in Den Haag. Eindpunt van de wandeling is Paleis Kneuterdijk.
  • Per wandeling is er plek voor 20 deelnemers.
  • De wandeling is Nederlands gesproken.
  • Een ticket voor deze wandeling kost € 7,50.