Corona-update 17 januari 2022: Hervatting educatieve programma’s

Nu de scholen weer open zijn kunnen wij onze educatieve programma’s in het land en in Den Haag hervatten. Ons Bezoekerscentrum blijft voorlopig nog wel gesloten. In dit nieuwsbericht lees je wat dit voor onze activiteiten betekent.

Programma’s in het land

De programma’s op scholen kunnen weer van start gaan. In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart bieden we een speciale verkiezingsgastles aan. Onze gastdocenten kunnen deze fysiek in de klas of online verzorgen. Ook de educatieve programma’s op gemeentehuizen, provinciehuizen en rechtbanken kunnen waar mogelijk doorgaan. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van onze partnerorganisaties; het kan zijn dat zij vanwege de coronamaatregelen geen bezoek toelaten. In veel arrondissementen kun je met je klas online een politierechterzitting bijwonen.

Programma’s in Den Haag

Vanwege de coronamaatregelen laten de Eerste en Tweede Kamer op dit moment geen groepsbezoeken toe. Heb je voor de aankomende periode een educatief programma in politiek Den Haag geboekt, dan nemen we contact met je op. Je kunt kiezen uit een alternatief programma in Den Haag of annulering van je boeking.

Bezoekerscentrum in Den Haag

Ons Bezoekerscentrum blijft gesloten. Dit betekent dat het niet mogelijk is om mee te gaan op een stadswandeling, om de audioguide af te halen, een rondleiding te volgen of een bezoek te brengen aan onze fototentoonstelling ‘Tegen!’.

We hopen je weer snel in ons Bezoekerscentrum te kunnen ontvangen!

Laatste Nieuws