Gezocht: deelnemers aan Kiezerspanel voor de StemWijzer

Voor de Tweede Kamerverkiezingen van 2021 maken we weer een StemWijzer. De StemWijzer wordt door heel veel mensen gebruikt. Daarom willen we dat er in de StemWijzer voor alle mensen onderwerpen staan die zij echt belangrijk vinden. En daarom zoeken we mensen die plaats willen nemen in ons Kiezerspanel.

Kiezerspanel

Met de mensen in het kiezerspanel willen we bespreken wat de belangrijkste vragen zijn waar de politieke partijen antwoord op moeten geven. Wat zijn  bijvoorbeeld de grootste problemen op het gebied van de zorg? Wat zou daarin moeten veranderen (of juist blijven zoals het is)? Is dat de hoogte van de premie? Of het loon van verpleegkundigen? De marktwerking in de zorg? Het functioneren van de GGD’s? Iets heel anders? Ook voor alle andere onderwerpen willen we dat graag horen.

Hoe werkt het?

Op drie avonden in november (9, 11 en 17 november) houden we online gesprekken met het panel. De gesprekken duren twee uur en beginnen om 19.30 uur. Deelnemers hoeven maar bij één van deze drie gesprekken aanwezig te zijn en kunnen vanuit huis deelnemen. Een gespreksleider van ProDemos zorgt dat iedereen aan het woord komt. Het is niet de bedoeling om met elkaar in discussie te gaan, we willen vooral horen welke thema’s en vraagstukken volgens de deelnemers echt spelen.

Hoe kun je je aanmelden?

Aanmelden kan via dit online formulier. We vragen daarin persoonlijke gegevens. We willen namelijk graag dat er mensen met verschillende achtergronden meedoen. Je kunt aankruisen over welke thema’s je ideeën hebt die je wilt delen. Je ziet ook meteen op welke avond jouw thema behandeld wordt.

Uiterlijk 30 oktober krijg je een mail waarin staat of je geselecteerd bent om deel te nemen. En als je geselecteerd bent, krijg je nog een mail met meer uitleg over de avond.

Graag tot snel!

Ons privacystatement is hier te vinden: www.prodemos.nl/kiezerspanel/privacy 

Heb je vragen hierover? Mail met stemwijzer@prodemos.nl

Laatste Nieuws