ProDemos schuift aan: Verkiezingsspecial

Op 20 maart 2019 zijn er verkiezingen voor de Provinciale Staten en het waterschap. Niet iedereen weet precies wat de provincie of het waterschap doet, welke onderwerpen er spelen en hoe je hiervoor kunt stemmen. Om mensen beter voor te bereiden op deze verkiezingen, begeleidt ProDemos gratis informatiebijeenkomsten onder de noemer ‘ProDemos schuift aan: Verkiezingsspecial’. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor mensen die de politiek misschien niet op de voet volgen, maar er wel iets meer over zouden willen weten. Graag komen we ook bij u langs!

Bij het organiseren van de bijeenkomsten werken we samen met verenigingen en maatschappelijke organisaties, zoals Resto VanHarte, moskeestichtingen en vrouwenverenigingen. De vereniging/organisatie zorgt voor een locatie, catering, laptop en beamer, wij zorgen voor een moderator en een luchtig maar informatief programma. Door middel van een quiz, een politieke bingo en een interactieve presentatie brengen we de politiek een stapje dichter bij burgers die vaak een afstand voelen tot de provincie en het waterschap. We willen dat ook zij het gevoel krijgen dat hun mening er mag zijn en dat je niet gestudeerd hoeft te hebben om betrokken te zijn.

Bent u actief bij een organisatie die zich inzet voor mensen met een behoorlijke afstand tot de politiek? Dan kunt u ons uitnodigen om de Schuift aan Verkiezingsspecial gratis bij u te verzorgen. We organiseren maximaal zestig bijeenkomsten, dus wees er snel bij!

Laatste Nieuws