Huis voor democratie en rechtsstaat

Politiek Den Haag in de schijnwerpers

zaterdag 7 december 2019

Alle politieke highlights in één bezoek aan winters Den Haag?
Combineer dan deze maand onze Tweede Kamer Tour met de lichtshow ‘Old Masters, New Heroes’ op de Ridderzaal (op donderdag, vrijdag en zaterdagmiddag).

The Hague HighLights is terug! Tot 21 december worden de façades van het Mauritshuis en Ridderzaal op donderdag, vrijdag en zaterdag onderdeel van een fantastische lichtshow (van 18.00 – 22.00 uur). De Ridderzaal wordt in de schijnwerpers gezet met de videoprojectie ‘Old Masters, New Heroes’. De lichtshow neemt je mee  op een tijdreis langs de hoekstenen en mijlpalen van onze democratie. En bij het Mauritshuis wandel je zo de Gouden Eeuw binnen.

Highlights special

Speciaal voor the Hague Highlights heeft ProDemos een kleine, ludieke actie. Boek je op donderdag-, vrijdag- of zaterdagmiddag vanaf 15.00 uur een rondleiding bij ProDemos (Tweede Kamer Tour of Bezoek Ridderzaal), dan ontvang je per boeking ons politieke kaartspel en drie ansichtkaarten naar keuze. Daarmee overbrug je makkelijk de tijd tot the Hague Highlights begint met een potje politiek pesten, patience of hartenjagen!

Boek dus nu jouw rondleiding!

The Hague Highlights vindt plaats door heel Den Haag.