November grotendeels volgeboekt

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezing merken we een piek in het aantal aanvragen van onze programma’s en activiteiten. Ontzettend leuk om te zien dat zoveel overheden, maatschappelijke organisaties, scholen en ook oriënterende kiezers ons zo goed weten te vinden! Helaas betekent het wel dat de roosters van onze begeleiders helemaal vol zitten. Voor de maand november betekent dat dat je geen programma’s of activiteiten meer kunt boeken waarbij aanwezigheid van één van onze begeleiders aanwezig vereist is.

Wat kun je nog wel boeken?

Programma’s zonder begeleiders van ProDemos zoals een rechtbankbezoek of een gastles van de Kinder- en Jongerenrechtswinkel kunnen nog wel geboekt worden. Ook kun je je school nog aanmelden voor de Scholierenverkiezingen (in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezing). Verder is op onze website een database met allerlei lesmateriaal te vinden, en kun je je aanmelden voor onze lesbrieven voor het onderwijs. Goed om te weten: rond de Tweede Kamerverkiezing komen er twee edities uit van de lesbrief voor het basisonderwijs: ‘Aan de slag met..’. De eerste komt uit op 8 november en de tweede op 22 november.

Vanaf december weer meer ruimte

Vanaf december is er weer ruimte om een reservering te maken voor onze verschillende programma’s in Den Haag en onze andere educatieve programma’s op scholen, gemeentehuizen en provinciehuizen. En wat de programma’s in Den Haag in de periode januari-juli 2024 betreft: docenten voor het voortgezet onderwijs kunnen hun scholen hier sinds twee weken voor inschrijven. Docenten aan het mbo zijn vanaf 24 oktober aan de beurt.

Laatste Nieuws