Kijk ‘Het Kamergesprek’ over de regeringsverklaring terug

De Tweede Kamer debatteerde op 18 en 19 januari over de regeringsverklaring van kabinet Rutte IV. In Het Kamergesprek sprak Presentator Kemal Rijken met panelleden Sheila Sitalsing, Roderik Rekker, Chris Aalberts en Sarah Gagestein over de nut en noodzaak van dit Kamerdebat.

Want wat is dat nou, een regeringsverklaring? Hoe ging het er aan toe tijdens het debat? En wat heb jij eraan als burger? Kijk de aflevering van ‘Het Kamergesprek: parlementaire debatten uitgelegd‘ nu terug!

Waarom maken we Het Kamergesprek? 

Parlementaire debatten doen ertoe en hebben impact op iedereen, maar wat wordt er nou echt besproken en waarom? En bovenal: wat heb jij als burger aan weer zo’n urenlang Kamerdebat? Samen met een wisselend panel van deskundigen pluist presentator Kemal Rijken deze en andere vragen uit in Het Kamergesprek: parlementaire debatten uitgelegd, de politieke talkshow om het parlementaire debat beter te begrijpen. Het programma is iedere vrijdag na een belangrijk debat te zien op NPO Politiek, bij verschillende regionale omroepen en online.

Hier vind je meer informatie over Het Kamergesprek.

Laatste Nieuws