Huis voor democratie en rechtsstaat

Kom naar Den Haag

Het Binnenhof: rondleidingen

Door de eeuwen heen is het Haagse Binnenhof het centrum geweest van het staatkundig leven in Nederland en dat is het nu nog. Kom naar Den Haag en laat je rondleiden door ProDemos.

Voor jong en oud, voor losse bezoekers én voor groepen.

Bekijk het aanbod »

Stadswandelingen Den Haag

Wandel door politiek en/of historisch Den Haag. Met een gids of zelfstandig, met een wandelkaartje.

Lees verder »

Kom met uw klas!

Breng met uw klas een educatief bezoekje aan het Binnenhof. Voor scholen biedt ProDemos gratis dagprogramma’s aan voor alle schooltypen.

Lees verder »

Voor groepen

Wilt u met een groep het Binnenhof bezoeken? Dan bent u bij ProDemos aan het juiste adres!

Lees verder »

Het Binnenhof voor kinderen

Op zaterdagen en in de schoolvakanties organiseert ProDemos kinderrondleidingen. Enkele keren per jaar organiseren we Kinderrijk: een dagje uit met de kinderen in politiek Den Haag: stel al je vragen aan echte politici, doe de Politieke Bingo en bekijk de Tweede Kamer of de Ridderzaal van binnen!

Lees verder »

Expositie

In de kelder onder de Ridderzaal op Binnenhof 8A bevindt zich een permanente expositie over Prinsjesdag. Deze expositie is gratis en zonder reservering toegankelijk van maandag t/m zaterdag van 9.30 tot 17 uur.

Lees verder »

Winkel

Zoekt u een cadeautje met inhoud? Kom dan eens langs in de winkel van ons bezoekerscentrum, waar we een breed assortiment hebben van boeken over politiek en rechtsstaat.

Een klein gedeelte van ons aanbod is via de webshop te bestellen, waaronder veel (gratis) brochures. Alle overige boeken kunt u alleen in onze fysieke winkel komen ophalen.

Ga naar de webshop »

Lezingen, debatten en evenementen

ProDemos heeft een doorlopend aanbod van interessante lezingen, debatten, cursussen en andere evenementen rondom actuele thema’s op het gebied van politiek en recht.

Bekijk de agenda »