Huis voor democratie en rechtsstaat

Kinderrijk tijdens de Museumnacht Kids

Zaterdag 14 maart 2020, 17:00 uur - 22:00 uur

Op zaterdag 14 maart vindt voor de tweede keer de Museumnacht Kids in Den Haag plaats. Op deze avond kun je met de kinderen langs heel veel culturele instellingen in Den Haag en omstreken en dus ook naar ProDemos. Ga met onze leuke gidsen op expeditie naar het oudste gebouw van den Haag, de Ridderzaal….

Lees meer »

Film & Debat: Carrousel

Donderdag 19 maart 2020, 19:00 uur

Filmhuis Den Haag vertoont de documentaire Carrousel, een documentaire over jongens met een problematische of criminele achtergrond. Getekend door hun verleden, op de grens van volwassenheid, worstelen zij om te veranderen voor een samenleving waar nauwelijks plek voor hen lijkt te zijn. Hun bevlogen begeleiders geven hen keer op keer een kans en proberen met…

Lees meer »

Vrijheidscollege: Shirin Musa

Vrijdag 10 april 2020, 17:00 uur - 19:00 uur

In het kader van de Haagse Vrijheidsweken geeft Shirin Musa op vrijdag 10 april haar vrijheidscollege over het opkomen voor vrouwenrechten.

Lees meer »

Kinderrijk: Wij zijn de baas!

Donderdag 7 mei 2020, 11:00 uur - 16:00 uur

Kom met de kinderen naar het Binnenhof! In de vakantie hebben we kinderrondleidingen naar de Ridderzaal en op donderdag 7 mei is ons Kinderrijk geopend.
Al knutselend, spelend en luisterend ontdekken kinderen die dag hoe de politiek werkt en dat je ook zelf politicus kunt worden.

Lees meer »

Kinderrijk: wij zijn de baas!

Donderdag 22 oktober 2020, 11:00 uur - 16:00 uur

Kom met de kinderen naar het Binnenhof! In de vakantie hebben we kinderrondleidingen naar de Ridderzaal en op donderdag 22 oktober is ons Kinderrijk geopend. Kinderrijk Wil jij weten wie er de baas is van Nederland?  En weten wat je moet doen om in de Tweede Kamer te komen? Ontdek het tijdens de vakantie in…

Lees meer »