Huis voor democratie en rechtsstaat

Praktische informatie

De Docentendag Maatschappijleer vindt dit jaar plaats op vrijdag 14 februari. De Docentenavond is op donderdag 13 februari.

Prijzen

Standaardprijs€180,-
Abonnees M&P en leden NVLM€165,-
Studenten (neem je studentenkaart mee, hier kan om gevraagd worden)€85,-
Docentenavond€37,50

De aanmelding is pas definitief na afronding van de betaling (iDeal of creditcard). Je ontvangt hierna direct een bevestigingsmail met factuur. Aanmelden op rekening is niet mogelijk.

Let op! Hoe eerder je je aanmeldt, hoe groter de kans dat je wordt ingedeeld bij de lezingen, workshops en excursies van je eerste voorkeur.

Inschrijven

De inschrijving is geopend op maandag 2 december. Je kunt je inschrijven via onderstaande links.

Let op! De reguliere inschrijving is open tot en met zondag 19 januari 2020.

Late Bird-tickets

Ook na sluiting van de reguliere inschrijving kun je je nog aanmelden voor de Docentendag. Je voorkeuren voor de twee keuzerondes geef je dan niet vooraf aan ons door, maar je kiest op de dag zelf naar welke lezingen en workshops je gaat. Dit doe je bij binnenkomst, bij de Late Bird balie. Je kunt kiezen uit lezingen en workshops waar nog plekken zijn. Excursies zijn op dat moment niet meer te kiezen, met uitzondering van de excursie naar de Grafelijke Zalen.

Tijden

Docentendag. Inloop vanaf 9.00 uur. Start programma: 10.00 uur. Einde: 16.45 uur. Afsluitend kan er worden nagepraat onder het genot van een drankje in de Grote Kerk.

Docentenavond. Inloop vanaf 19.30 uur. Start programma: 20.00 uur. Einde: 22:00 uur. De avond wordt afgesloten met een borrel bij café brasserie Dudok.

Locatie

Docentendag. Grote Kerk te Den Haag (Rond de Grote Kerk 12, Den Haag)

Docentenavond. Gotische zaal van Paleis Kneuterdijk (Paleisstraat 1, Den Haag)

Certificaat

Na afloop van de Docentendag ontvangt iedereen per e-mail een certificaat van deelname. Je ontvangt ook een certificaat wanneer je deelneemt aan de Docentenavond.

NVLM-vergadering

Voorafgaand aan de Docentenavond is op donderdag 13 februari de NVLM-jaarvergadering (om 16.30 uur bij ProDemos: Studio Dudok – ingang via het Bezoekerscentrum). Je kunt je bij de aanmelding voor de Docentendag en/of – avond ook hiervoor aanmelden.