Kom werken bij ProDemos: meerdere vacatures

We hebben weer verschillende interessante en leuke vacatures. Wil jij aan de slag als communicatieadviseur, junior HR-adviseur of als educatieve begeleider? Lees hieronder meer.

Vacature: communicatieadviseur

Gezocht met spoed: een proactieve communicatieadviseur die zich snel dingen eigen maakt, goed kan schrijven en thuis is in online communicatie. Spreekt dat jou aan?

Extra leuk: in november 2023 is de Tweede Kamerverkiezing. Hieromheen organiseert ProDemos veel activerende en informerende activiteiten, zoals de Scholierenverkiezingen, de StemWijzer, Stem jij ook?-bijeenkomsten, Verkiezingsfestivals op mbo-instellingen. Als je vóór 22 november kan beginnen, dan pak je ook nog de meest leuke tijd mee op onze afdeling: Tweede Kamerverkiezingstijd! 

Interesse gewekt? Lees dan de hele vacature!

Vacature: junior HR-adviseur

Ben jij een proactieve HR-professional, een kei in werving en selectie en vind je het leuk om samen met je HR-collega’s het HR-beleid nog verder uit te bouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als HR-professional kom je te werken in een gezellig en warm team dat bestaat uit vijf personen: een teamhoofd HR, een senior HR-adviseur, twee HR-medewerkers en jijzelf.

Een dienstverband voor 24 uur per week.

Ben je geinteresseerd? Lees dan de hele vacature! Je kunt reageren tot en met 30 september 2023.

Doorlopende vacature: begeleiders van educatieve programma’s

Neem jij jongeren mee in onze politiek en rechtsstaat?

Kun jij goed uitleggen hoe politiek werkt? En vind je het leuk om met groepen jongeren te werken uit heel Nederland? Word dan begeleider bij ProDemos!

Dit is een ontzettend leuke en afwisselende parttimebaan. Idealiter zoeken we iemand voor twee werkdagen in de week, dat is ongeveer 12 uur. Je mag zelf in het rooster aangeven wanneer je beschikbaar bent

Ben je geïnteresseerd? Lees dan de hele vacature! De selectie dagen zijn op 29 augustus, 13 september en 14 december.

Laatste Nieuws