Huis voor democratie en rechtsstaat

Nieuwe vacatures bij ProDemos. Ben of ken jij onze nieuwe collega?

dinsdag 23 augustus 2022

ProDemos heeft op dit moment verschillende vacatures open staan. Hieronder vind je een overzicht. Klik op de functietitels voor meer informatie en om te solliciteren.

  • Sprekerscoördinator (medewerker projecten B voor 16 uur per week): Als sprekerscoördinator ben jij verantwoordelijk voor het organiseren van de gesprekken tussen politici en groepen leerlingen en studenten van ProDemos. Reageer z.s.m.
  • Communicatieadviseur (32 uur per week): Samen met de programmaleider bepaal je de communicatiedoelstellingen, gebaseerd op de doelstellingen van het programma, en vertaalt deze naar een communicatiestrategie per programma. Reageren kan t/m 28 augustus. 
  • Begeleider educatieve programma’s: Als begeleider bij ProDemos begeleid je zelfstandig schoolklassen bij de verschillende educatieve programma’s die wij aanbieden. Je bent tijdens zo’n programma meestal docent, quizmaster én rondleider tegelijk. Reageren kan t/m 11 september. 
  • Projectleider (voor 32 uur per week): Je leidt (deel)projecten, met name om activiteiten die wij in het hele land uitvoeren voor lokale overheden, scholen en organisaties. Je werkt samen met collega’s van verschillende afdelingen in meerdere projectteams. Reageren kan t/m 22 september.

 

Vacaturenieuwsbrief

Wil je een e-mail ontvangen als wij een nieuwe vacature plaatsen? Schrijf je dan in voor onze vacaturenieuwsbrief via dit formulier!