Huis voor democratie en rechtsstaat

Hoge waardering voor rondleidingen Binnenhof door ProDemos

donderdag 4 oktober 2012
Bezoekers waarderen de rondleidingen van ProDemos over het Binnenhof, in de Eerste en Tweede Kamer en Ridderzaal gemiddeld met een 8. Vrijwel iedereen raadt zijn vrienden, familie en kennissen aan om via ProDemos politiek Den Haag te bezoeken.

De bezoekers gaven aan zeer tevreden te zijn over de bezochte locaties en de informatie die zij hierover kregen. Daarnaast vonden ze ook de prijs van de rondleidingen in meerderheid zeer betaalbaar. Een groot deel van de bezoekers gaf aan meer te hebben willen zien van het Binnenhof,zoals de Balzaal (de oude Tweede Kamer). Ook zien ze graag meer combitickets met andere instellingen in Den Haag, zoals het Vredespaleis en de Gevangenpoort.

ProDemos gaat in de komende periode aan de slag met deze aanbevelingen om zo tot een nog breder en completer aanbod te kunnen komen.

Rondleidingen-2_medium

Onderzoek
ProDemos kijkt voortdurend kritisch naar haar eigen activiteiten. Daarom is onderzoek gedaan naar de mening van bezoekers over de rondleidingen die we aanbieden op en rond het Binnenhof. Voor het onderzoek zijn 404 bezoekers uit Nederland en uit het buitenland ondervraagd die in de periode 6 t/m 15 augustus deelnamen aan een rondleiding van ProDemos.

Het onderzoeksrapport

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *