Huis voor democratie en rechtsstaat

Voor groepen

Wilt u met een groep het Binnenhof bezoeken? Dan bent u bij ProDemos aan het juiste adres!

Groepen kunnen op een aantal manieren deelnemen aan onze rondleidingen, afhankelijk van de grootte van de groep:

  • Aansluiten bij een reguliere rondleiding: reserveer uw plaatsen via het online reserveringssysteem.
  • Privérondleiding: u koopt alle plaatsen op van een rondleiding waar nog niemand voor heeft gereserveerd via het online reserveringssysteem.
  • Heeft u een verzoek buiten de reguliere rondleidingen om, bijvoorbeeld bij groepen groter dan 30 personen, neem dan contact met ons op via: opmaat@prodemos.nl.

Voor de volgende groepen hebben we speciale programma’s ontwikkeld:

Bedrijfsuitje op het Binnenhof

Voor bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen

Wilt u voor u en uw collega’s een interessant en leerzaam bezoek aan het Binnenhof organiseren? Bij ProDemos kunt u een rondleiding boeken naar de Ridderzaal, Eerste en/of Tweede Kamer. Het is mogelijk om de rondleiding te combineren met bijvoorbeeld een presentatie rondom een voor u relevant thema.

Lees meer »

Voor scholen

Speciaal voor scholen biedt ProDemos Binnenhof gratis educatieve dagprogramma's aan op en rond het Binnenhof. Er zijn programma's voor alle onderwijsniveaus.

Lees meer »

Voor studenten

Ben je student op het hbo of wo en wil je meer weten over de Nederlandse politiek? Eens een kijkje nemen in de Tweede Kamer en de Ridderzaal? De gebouwen op het Binnenhof beter leren kennen? Boek dan het speciale studentenprogramma bij ProDemos.

Lees meer »

Voor blinden en slechtzienden

Een rondleiding met gevoel In de Tweede Kamer staat sinds kort een nieuwe wegwijzer voor mensen met een visuele beperking: de audiomaquette. Met deze interactieve maquette kunnen blinden en slechtzienden voelen hoe de Tweede Kamer in elkaar zit en bijpassende geluidsfragmenten beluisteren. Ook van de omgeving van het Binnenhof is...

Lees meer »

For international professionals

Introduction to Dutch politics All you ever wanted to know about Dutch political culture. Our presentation and tour have been designed specially for international professionals who are interested in the system of governance in the Netherlands. We offer an engaging introduction to the political system, as well as a glimpse...

Lees meer »