Huis voor democratie en rechtsstaat

Afscheidsrondje Binnenhof

Tijdens deze wandeling neemt de gids je in 45 minuten mee over het Binnenhof. Zo kun je voordat het Binnenhof op slot gaat voor een jarenlange renovatie nog even de eeuwenoude gebouwen aanschouwen en leuke en interessante anekdotes horen over deze historische plek. Ook kun je natuurlijk al je vragen stellen aan de gids. Dus wil je meer weten over de historie, de renovatie of het Nederlandse politieke systeem. Ga dan mee met het Afscheidsrondje Binnenhof!

Deze wandeling is een verkorte versie van de stadswandeling Het Binnenhof en omgeving.

Praktische informatie

  • Duur: 45 minuten
  • Prijs: €5,00 per persoon. Met een Ooievaarspas* €2,50 per persoon.
  • Tickets: boek je tickets gemakkelijk via ons online reserveringssysteem.
  • Taal: De voertaal van de wandeling is Nederlands. Helaas is het niet mogelijk om een audioguide te reserveren voor deze wandeling. Op zaterdagen kun je de rondleiding ook in het Engels volgen.

*Het Bezoekerscentrum van ProDemos accepteert de Ooievaarspas. Op vertoon van je pas krijg je 50% korting op onze rondleidingen en wandelingen. Voer hiervoor bij het maken van je reservering de code OOIEVAAR in. Neem wel je pas mee naar de rondleiding, want alleen op vertoon van de pas is de korting daadwerkelijk geldig.

Let op:

  • Tijdens de wandelingen worden gebouwen niet bezocht. Je kunt gebouwen dus niet van binnen bezichtigen. Als je graag gebouwen van binnen wilt bekijken, ga dan mee op één van onze rondleidingen.
  • Vanaf zaterdag 6 november heeft iedereen van 13 jaar en ouder voor deelname aan onze stadswandelingen, rondleidingen en bezoek aan de tentoonstelling Tegen! een coronatoegangsbewijs nodig. We checken de QR-code bij de ingang van ons Bezoekerscentrum. Daarnaast werken we met een bezoekersprotocol. Lees dit goed door voor je een bezoek brengt aan ProDemos.

Coronamelding

De Tweede Kamer heeft besloten de komende tijd geen groepen meer toe te laten. Dat heeft consequenties voor onze Haagse programma's.
Lees meer