Huis voor democratie en rechtsstaat

Stayokay

StayokayStayokay is dé hostelketen van Nederland. In een hostel vind je geen overbodige luxe, maar precies dat wat je nodig hebt. Momenteel zijn er 27 hostels verspreid over heel Nederland. Naast overnachtingen biedt Stayokay verschillende arrangementen voor basis- en middelbare scholen. Stayokay is uitermate geschikt voor schoolreisjes en werkweken. De hostels bevinden zich namelijk op de mooiste plekjes van Nederland en in en rondom de hostels is er van alles te beleven.

Doordat Stayokay Den Haag op loopafstand ligt, is een educatief uitje bij ProDemos goed te combineren met een gezellig verblijf bij Stayokay.

Stay4all – iedereen mee op schoolkamp

Omdat het tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend is dat iedereen mee kan met een schooluitje vanwege financiële redenen, heeft Stayokay het project Stay4all opgezet. Het doel: de hele klas gaat op reis en niemand blijft achter!

http://www.stayokay.com/nl/groep/stay4all

Basisschoolarrangementen

Voor basisscholen bestaat het arrangement uit 2x overnachting, 2x ontbijt, 2x lunchpakket, 2x diner en een zaal voor een bonte avond voor € 60,00 p.p.*

Middelbare schoolarrangementen

Voor middelbare scholen bestaat het arrangement uit 2x overnachting, 2x ontbijt, 1x lunch, 1x lunchpakket, 2x diner, 2 dagdelen zaalhuur vanaf € 71,- p.p.*

* Deze arrangementen zijn – op basis van beschikbaarheid – te boeken voor groepen van minimaal 20 personen. Tarieven gelden voor 2013.

Heb je interesse in een van de arrangementen, wil je meer informatie of een rondleiding in een van de hostels? Neem gerust contact op via 020 639 29 29 of gebruik het contactformulier op de website.

http://www.stayokay.com/nl/groep/onderwijs

Coronamelding

Geen fysieke activiteiten t/m 16 mei 2021, en tot de zomer definitief geen Haagse schoolprogramma's. Online programma's zijn wel mogelijk.
Bekijk het actuele aanbod