Huis voor democratie en rechtsstaat

Vrijheidscollege Edson da Graça: wat armoede en schuld betekenen voor vrijheid

Donderdag 15 april 2021, 20:00 uur - 21:00 uur

De aankomende weken geven verschillende Vrijheidssprekers, in aanloop naar 4 en 5 mei, door het hele land Vrijheidscolleges. Op donderdag 15 april 2021 geeft Edson da Graça zijn Vrijheidscollege vanuit Bibliotheek Wateringse Veld. Het college is voor iedereen gratis online te volgen. Da Graça reflecteert in zijn Vrijheidscollege op de verschillende keuzes die hij maakte in zijn leven en hoe hij zijn eigen weg vond.

Edson da Graça (1981) is een Nederlandse komiek, acteur en presentator. Bekend van onder andere de programma’s Willem Wever en Gewoon. Bloot. Da Graça is geboren en getogen in Amsterdam en heeft Kaapverdische roots. Hij stopte ooit met zijn MBO-studie om hits te produceren voor Ali B en andere Nederlandse artiesten. Door omstandigheden stopte hij met muziek en belandde op het podium als komiek en presentator.

Dit Vrijheidscollege is onderdeel van de Haagse Vrijheidsweken en is een samenwerking met Bibliotheek Den Haag. De Vrijheidscolleges inspireren jong en oud door het hele land om na te denken over de waarde van vrijheid.

Praktische informatie