Huis voor democratie en rechtsstaat

Speciale Renovatierondleiding

Tip
Donderdag 20 juni 2019, 11:15 uur - 13:15 uur

Foto: Corné Bastiaansen

De eeuwenoude Ridderzaal, de statige Eerste Kamer en de moderne Tweede Kamer. Van buiten zou je misschien niet zeggen dat het Binnenhof hard aan renovatie toe is. Maar achter de schermen is sprake van een ander beeld. Technische installaties zijn vaak verouderd en ook op het gebied van (brand)veiligheid is niet alles up to date. Daarom wordt het Binnenhof vanaf 2020 in 5.5 jaar gerenoveerd.

Tot die tijd kun je terecht bij ProDemos voor een speciale renovatierondleiding naar het historische Binnenhof. De rondleiding is ontwikkeld in samenwerking met het Rijksvastgoedbedrijf. Tijdens de rondleiding bezoek je de Eerste en Tweede Kamer en wandel je over het Binnenhof.

De rondleiding duurt 2 uur en kost € 11,00 per persoon. We bieden de rondleiding aan op de donderdagen om 11.15 uur. Het boeken van tickets kan via ons online reserveringssysteem. Daarnaast kun je de rondleiding boeken voor een groep (max 30 personen) via onze afdeling Arrangementen (arrangement@prodemos.nl of 070 – 75 70 200).