Huis voor democratie en rechtsstaat

Bezoek de stand van ProDemos op de NOT 2019

Dinsdag 22 januari 2019 - Zaterdag 26 januari 2019, 10:00 uur - 17:00 uur
ProDemos op de NOT 2017

ProDemos op de NOT 2017

Bezoek ProDemos op de NOT en ontdek onze educatieve programma’s en gratis lesmateriaal over democratie, rechtsstaat en politiek!

Van 22 tot 26 januari 2019 staat ProDemos met een bijzondere stand op de NOT 2019, het grootste evenement voor onderwijzend Nederland. In onze stand zetten wij onze educatieve programma’s voor het voortgezet onderwijs in politiek Den Haag in de spotlight.

ProDemos op de NOT

Het doel van de NOT is het inspireren van onderwijsprofessionals. ProDemos is aanwezig op de beurs om zoveel mogelijk docenten en andere professionals uit het voortgezet onderwijs kennis te laten maken met onze educatieve programma’s in politiek Den Haag. We willen laten zien dat een bezoek aan ProDemos leuk en nuttig is. Een bezoek aan ProDemos mag niet ontbreken in het curriculum van maatschappijleer en/of geschiedenis.

Onze stand

In de stand zijn onze deskundige begeleiders aanwezig, evenals collega’s van de afdeling Educatie. Hun kun je alle vragen stellen over de didactiek van de programma’s, hoe we zorgen dat de programma’s voldoende gedifferentieerd zijn voor verschillende niveaus, en hoe een bezoek er in de praktijk uitziet.

Kom naar de NOT

Toegang tot de NOT is gratis. Registreren doe je via de website van de NOT.

Over de NOT 2019

De Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) is het grootste event voor onderwijzend Nederland en richt zich op Kinderopvang, het Primair Onderwijs, Voortgezet onderwijs en Middelbaar Beroepsonderwijs.

‘De sleutel voor beter onderwijs’, dat is het thema van 2019 editie. Op de NOT kun je ontmoeten, netwerken en inspireren. Naast een compleet aanbod aan exposanten zijn er diverse pleinen en straten met eigen thema’s. Van Startersatelier tot de Bloggerstraat.