Huis voor democratie en rechtsstaat

Workshop lobbyen – Publiek leiderschap voor vrouwen

Vrijdag 3 maart 2017, 14:00 uur - 16:30 uur
Publiek leiderschap

Op 3 maart geeft Charlotte van Wezel de workshop Lobbyen, de laatste workshop uit de de cursus Publiek leiderschap voor vrouwen.

Cursus Publiek leiderschap voor vrouwen: workshop Lobbyen

Net als in 2016 organiseert ProDemos in aanloop naar Internationale Vrouwendag op 8 maart de cursus Publiek leiderschap voor vrouwen. Hier train je je vaardigheden die je zelfbewuster het publieke domein laten betreden. In drie workshops richten we ons op lobbyen, onderhandelen en het presenteren van je publieke profiel. Met tips & tricks speciaal voor vrouwen.

Charlotte van Wezel - workshop LobbyenAls je besluitvorming op een informele manier wilt beïnvloeden, moet je je boodschap overbrengen aan de juiste persoon. Maar de boodschap overbrengen op het juiste moment, is minstens zo belangrijk.

Hoe bepaal je je focus en welke afwegingen moet je maken tussen de verschillende belangen in het (politieke) speelveld? In deze workshop helpt Charlotte van Wezel, adviseur bij Dröge & Van Drimmelen, je op weg in de public affairs.

Voor wie is de cursus Publiek leiderschap?

De cursus Publiek leiderschap is bedoeld voor alle vrouwen die willen leren hoe ze hun positie kunnen versterken in hun (vrijwilligers)werk, opleiding, verenigingsleven of politieke activiteiten. In de workshops trainen we verschillende vaardigheden en besteden we ook aandacht aan het omgaan met alledaags seksisme en andere zaken waar je als vrouw tegenaan loopt in je werkzame leven.

Praktische informatie

De workshops vinden plaats op vrijdag 10 februari, 24 februari en 3 maart 2016, van 14.00 tot 16.30 uur (inloop vanaf 13.30 uur) bij ProDemos, Hofweg 1, Den Haag.

Afhankelijk van je wensen kun je zelf bepalen of je de hele cursus volgt of een selectie maakt van één of meerdere workshops.

De prijs van elke workshop is €25,00. Je kunt je aanmelden via ons online reserveringssysteem.

Deelnemers ontvangen na afloop een certificaat.

Inschrijven en meer informatie

De cursus Publiek leiderschap voor vrouwen bestaat uit drie workshops. Je kunt je online inschrijven voor de afzonderlijke workshops. Meld je hier aan voor de workshop Lobbyen.

De andere workshops zijn:

  • Vrijdag 10 februari – Onderhandelen en gesprekstechnieken
  • Vrijdag 24 februari – Jezelf sprankelend presenteren

Voor meer informatie over de cursus kun je contact opnemen met Tatjana Meijvogel-Volk, projectleider.