Huis voor democratie en rechtsstaat

Kinderrondleidingen Meivakantie

Zaterdag 28 april 2018 - Zaterdag 5 mei 2018, 13:00 uur - 14:00 uur

In de meivakantie van 28 april t/m 6 mei zet ProDemos de deuren wagenwijd open voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Vrijwel iedere dag zijn er een Kinderrondleidingen.

Als ik de baas zou zijn…

kinderrondleiding-prodemos-1

Altijd al koning(in) of minister willen zijn? Dat kan bij ProDemos! Tijdens de kinderrondleiding van ProDemos gaan kinderen op ontdekkingstocht door het Binnenhof met een koffertje vol bijzondere voorwerpen…

Waar leest de koning de troonrede voor? En hoe ziet zijn troon eruit? Onze enthousiaste en lieve gidsen leggen het allemaal uit. De kinderen mogen van alles vragen en kunnen muntjes verdienen, die ze later als échte ministers van Financiën mogen uitgeven. Waar zou het geld naartoe gaan als zij de baas waren?

Voor wie?

BvV Kinderrondleiding 22De kinderrondleiding is bedoeld voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. De kinderen kunnen alleen meedoen aan de rondleiding onder begeleiding van een volwassene.

 

Reserveren?

De kinderrondleiding start om 13.00 uur en duurt ongeveer een uur, inclusief een bezoek aan de Ridderzaal. De kosten voor de rondleiding zijn 5,50 euro per persoon. Om de actuele tijden te bekijken en om te reserveren: ga naar ons reserveringssysteem.