Huis voor democratie en rechtsstaat

Griffiedag 2021

Vrijdag 5 november 2021, 10:45 uur - 16:00 uur
Stembureaubord tijdens de gemeenteraadsverkiezingen 2018 in Den Haag

Den Haag, gemeenteraadsverkiezingen 2018

De Griffiedag van ProDemos komt er weer aan: een inspirerende en informatieve dag voor griffiers en medewerkers van de griffie. Op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 besteden we aandacht aan hoe gemeenten inwoners kunnen motiveren om actief te worden in de lokale democratie. Dit jaar vindt de Griffiedag plaats op vrijdag 5 november 2021.

Het programma

Het definitieve programma wordt binnenkort bekend gemaakt! Je kunt in ieder geval een inspiratielezing van Stijn Sieckelinck, diverse workshops en interessante presentaties verwachten. Op de dag zelf kun je je voor specifieke onderdelen intekenen.

Praktische informatie:

  • Wanneer: Vrijdag 5 november 2021
  • Waar: Stadhuis van Utrecht
  • Tijdstip: Van circa 10.45 uur tot 16.00 uur
  • Aanmelden: via het aanmeldformulier onderaan deze pagina

Let op:

  • Wegens de huidige maatregelen rondom het coronavirus werken wij tijdens dit evenement met de CoronaCheck-app. Via deze app tonen deelnemers een coronatoegangsbewijs. Het verkrijgen van zo’n bewijs is mogelijk als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. Lees hier meer over de CoronaCheck-app en het coronatoegangsbewijs.
  • Tevens is, wegens het coronavirus, het aantal deelnemers waar we plek voor hebben onder voorbehoud. Wij hopen uiteraard iedereen een plekje te kunnen geven. Mocht dit helaas niet lukken dan selecteren wij de deelnemers op basis van wie het eerste zich ingeschreven heeft. Houd je mail daarom goed in de gaten.

 

Aanmeldformulier Griffiedag 5 november 2021

  • Wij nemen enkel contact met je op in geval van nood. Na dit evenement worden alle contactgegevens gewist.
    De Griffienieuwsbrief wordt max. 4 x per jaar online verstuurd. Hij bevat tips en nieuws over de activiteiten die ProDemos in samenwerking met gemeenten en provincies kan uitvoeren om inwoners te betrekken bij de democratie en rechtsstaat.