Huis voor democratie en rechtsstaat

Aanmeldformulier voor standhouders

Standhouders kunnen zich met dit formulier aanmelden voor de Docentendag op vrijdag 11 februari 2022.

Informatiemarkt Docentendag Maatschappijleer 2022

Wil je een kleine, grote, of extra grote stand?(Vereist)
NB1: optie 1: 1,60 x 0,80 | optie 2: 3,20 x 0,80 | optie 3: 4,80 x 0,80 NB2: je kunt je aanmelding tot 1 januari 2022 kosteloos annuleren.
Wil je een lege plek of gebruikmaken van een afgerokte tafel?(Vereist)
Aan een tafel zijn geen extra kosten verbonden.
Bij meer dan 2 (respectievelijk 4 of 6) personen, brengen we €30,- (excl btw) per extra persoon in rekening.
Stroom(Vereist)
Extra licentie bezoekersapp (€ 15,- excl. btw per licentie)(Vereist)

Elke stand heeft een aantal licenties (afhankelijk van de grootte) voor een standhoudersapp inbegrepen om bezoekers mee te scannen. Een kleine stand heeft er één, een grote stand heeft er twee, en een extra grote stand drie. Wil je met meerdere mobiele telefoons kunnen scannen, dan heb je een extra licentie nodig. Per telefoon is er één nodig. Indien dit wenselijk is, vul dan in hoeveel je er nodig hebt.
Naam contactpersoon(Vereist)
Wij nemen alleen contact op als echt nodig is.
Factuuradres(Vereist)
De standruimte is beperkt. Wij kunnen een plek niet garanderen. Je hoort in oktober of we je organisatie een plaats kunnen geven. De Docentendag Maatschappijleer 2022 wordt georganiseerd door ProDemos – Huis voor democratie en rechtsstaat en de Nederlandse Vereniging van Leraren Maatschappijleer (NVLM).
Geef je ons toestemming?(Vereist)
Tijdens de Docentendag worden foto's gemaakt. De foto's worden gebruikt in onze nieuwsbrieven en jaarverslagen, op onze websites en socialemediakanalen, en in ons promotiemateriaal (zoals folders). Wil je niet gefotografeerd worden, laat ons dat dan van tevoren weten. Zie ook ons privacy-statement op https://www.prodemos.nl/privacy.(Vereist)
Sommige browsers kunnen dit formulier niet goed verwerken. Check of je een bevestiging van aanmelding in je inbox hebt gekregen. Zo niet, dan is je aanmelding niet binnengekomen.(Vereist)